Όταν "βοηθάει" και ο καιρός ....

Ο καιρός και οι σειρές

Πολύ υψηλά μερίδια τηλεθέασης εξακολουθεί να διατηρεί το Mega , παρότι εδώ και ενάμισυ χρόνο το κανάλι της Μεσογείων βρίσκεται στον "αυτόματο πιλότο" . Οι παλιές καλές σειρές εξακολουθούν να αποτελούν το δυνατό στοιχείο του Mega , οι οποίες βρίσκουν μεγάλη απήχηση στο σύνολο, αλλά και ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό . 

Ενδεικτικά παραθέτω τις χθεσινές μετρήσεις τηλεθέασης (29 Ιανουαρίου 2018) τις οποίες πήρα από τη ιστοσελίδα του newsit και αφορούν το χρονικό διάστημα 1600-1800 το απόγευμα, όπου  η τηλεθέαση φτάνει και το 20.8 % κατάτάσσοντας το κανάλι πρώτο στο νεανικό κοινό (15-44) . Το γεγονός και μόνο , ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα μεσολαβεί και το δελτίο καιρού που παρουσιάζω,  μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για να συνεχίσω και εύχομαι σύντομα  να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ένα restart στο κανάλι με περισσότερο ζωντανό πρόγραμμα και με αποκατάσταση της απόδοσης των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του Mega .  

Ιδιαίτερη ανταπόκριση έχει βρεί το μέρος των τοπικών προγνώσεων, από μέρη που προτείνουν οι τηλεθεατές του σταθμού , όπου προβάλλεται ο τόπος τους  και αναδεικνύονται κάποια αξιοθέατα της περιοχής τους.

Θα συνεχίσουμε με περισσότερα στοιχεία καιρού και σας ευχαριστούμε θερμά .